De KunstdragersSinds 2013 werk ik als autonoom fotograaf. Hoe gepassioneerd en toegewijd ik ook ben, financieel is het vaak een behoorlijke uitdaging. Naast mijn autonome werk fotografeer ik in opdracht, en daarmee verdien ik meestal net genoeg mee om mijn huur en de kosten voor mijn projecten (fotorolletjes, ontwikkelkosten, printkosten, reiskosten) te kunnen bekostigen. Af en toe lukt het me ook niet, en moet ik autonome projecten staken. Mijn werk is niet voor iedereen weggelegd, dus winst maak ik met mijn kunst niet. Dat is wat het is; ik wil geen ander werk maken.

Met dit probleem als drijfveer, ben ik De Kunstdragers begonnen. Als ik €1000 per maand als basisinkomen zou krijgen, zou ik me, naast mijn opdrachten, zonder geldzorgen geheel kunnen richten op mijn autonome projecten. Na het afronden van BOYS DO CRY in 2022 staat er een nieuw, groots project op de planning: On Hold. Ik ga tientallen mensen fotograferen die op de wachtlijst staan voor genderzorg.

Word mijn Kunstdrager
Via www.dekunstdragers.nl/prins-de-vos ben op zoek naar Kunstdragers die mij maandelijks willen steunen met een bedrag vanaf €200. We beginnen dan een zogenoemde geefrelatie. Als Kunstdrager krijg je elke maand iets in ruil voor je bijdrage. Denk bijvoorbeeld aan:

- Een print in baklijst bij aanvang van ons Kunstdragerschap
- Een gelimiteerde print, maandelijks herhaald;
- Persoonlijk kaartje thuisgestuurd;
- Bijpraten onder het genot van een kop koffie;
- Een portret door mij van jezelf;
- Mijn twee fotoboeken;

Lijkt dit je wel wat? Meld je dan aan via De Kunstdragers. Denk je aan een afwijkend maandelijks bedrag, wil je me eenmalig steunen, of heb je andere ideeën over wat je in ruil voor je bijdrage zou willen ontvangen? Dan kan je me mailen via prinsdevos@gmail.com____________________________________________________________

Ko-fi


Would you like to support me with a small donation? Buy me a symbolic coffee though this link! Or click on the link below:

https://ko-fi.com/prinsdevos

____________________________________________________________